Velkommen til Costa Rica!

Velkommen til costa-rica.no, der du finner alt av nyttig informasjon om Costa Rica. Vi ønsker å gi deg et innblikk i dette lille, fredelige landets historie, kultur og natur, og noen råd og tips for et eventuelt besøk i denne vakre fliken av Latin-Amerika.

Costa Rica er et lite land, men har en uhyre variert og spektakulær natur som har målbundet mange turister. I tillegg er det også et land med en helt spesiell kulturarv og en politisk tradisjon som er ganske annerledes enn det man finner i øvrige deler av Mellom-Amerika. Dessuten er det et svært trygt land med vennligsinnede mennesker som både er stolte over sin nasjon og har gjestfrihet som en grunnleggende verdi. Alt dette gjør Costa Rica til et spennende og minneverdig reisemål, enten i seg selv eller som del av en mer omfattende rundtur i Latin-Amerika, Karibien eller den vestlige halvklode.

På disse sidene finner du blant annet tips om de mange aktivitetene du kan prøve mens du er i Costa Rica, et innblikk i de lokale matvanene og en oversikt over forskjellige reisemål på de to kystene – ved Atlanteren og ved Stillehavet. Du finner også informasjon om San Jose, den fascinerende hovedstaden som sannsynligvis blir ditt første møte med Costa Rica.

Enten du har tenkt deg på storbyferie, eller vil utforske regnskogen, ligge på stranda, eller utforske det våte element med kajakk, surfebrett, eller surstofftank, kan du finne det du har tenkt deg og mye mer i Costa Rica. Med billige flyreiser via for eksempel USA og svært rimelig innkvartering, mat, drikke og shopping trenger det heller ikke å koste så mye.