Dykking på Costa Rica

Dykking på Costa Rica

Costa Rica står høyt på ønskelisten til de aller fleste dykker-entusiaster. Dette vakre landet i Mellom-Amerika grenser mot både Stillehavet og Det karibiske hav, og har derfor et helt unikt sjøliv. Costa Rica byr på alt fra undersjøiske grotter og skipsvrak til rokker og oksehai.

«Big Scare» på Bat Island

Dette er definitivt ikke stedet for folk med svakt hjerte. På Bat Island kan du oppleve oksehai, hval, delfiner og rokker. Dette er et dykkerparadis av de sjeldne, og her er du garantert en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Det glassklare vannet gjør at det mulig å ta spektakulære undersjøiske bilder. Med en dybde på 30 meter, og noen steder med litt sterke strømmer, er dette et dykk som egner seg best for de mest erfarne.

Catalina Islands

Catalina Islands består av mer enn 20 øyer, og regnes for å være ett av verdens vakreste steder å dykke. Den spektakulære undervannsstrukturen består av grotter og buer, som hvert eneste år tiltrekker seg entusiastiske dykkere fra hele verden. I tillegg til undersjøiske grotter kan Catalina Islands også varte opp med kjemperokker. Disse enorme fiskene er et spektakulært syn. Det samme er skilpaddene og de enorme fiskestimene du garantert kommer til å møte på.