Aktivitetsferie i Costa Rica

Aktivitetsferie i Costa Rica

Dersom du liker en ferie fylt med spennende og meningsfylte aktiviteter, er Costa Rica utvilsomt et reisemål for deg. I store deler av landet er det mulig å drive med for eksempel rafting, dykking, surfing, ridning og fjellklatring. Du kan satse på ekstremsport eller mer avslappende aktiviteter, eller kanskje kombinere begge to med storbyferie eller noen rolige dager på stranden. Det er nesten utrolig at det går an å prøve så mye nytt og så mange forskjellige aktiviteter i et så lite land.

Én av de mest spennende måtene å utforske Costa Rica på er å padle nedover elva fra Puerto Viejo de Sarapiqui, stedet der de to elevene Puerto Viejo og Sarapiqui. Stedet i seg selv er historisk interessant, en gammel elvehavn som har utviklet seg til å bli en tilbakelent og litt søvnig markedsby nær grensen til Nicaragua. Med dette stedet som base kan du ta del i rafting eller roligere kajakkpadling, eller leie en båt og dra på fugletitting i den frodige naturen.

Er du en lidenskapelig surfer kan du prøve ferdighetene din ved Hekseskjæret, et isolert lite område som sea-679922_960_720du bare kan komme til med båt fra nasjonalparken Santa Rosa. Dette stedet har blitt verdenskjent for de fantastiske bølgene som slår inn mot skjæret, men vær obs på at dette kun er for viderekomne surfere. En bare litt enklere utfordring for surferne er Salsa Brava på østkysten.

Costa Rica er også et eldorado for dykkere. Verdenen du oppdager under vann er helt på linje med regnskogens flora og fauna i sitt eventyrlige mangfold. Nicoya-halvøya er spesielt kjent blant dykkerne, men det er også mange andre steder å oppdage langs de to kystene.

Disse aktivitetene koster litt, men du har muligheter til å spare inn ved å bo og spise svært billig dersom du har behov for det. Og vi kan garantere at en slik ferie vil gi deg minner for livet.